Verzendmogelijkheden
 
Verzendmogelijkheden AnW Modeltreinen:

Op het bestelformulier kunt u gewenste verzendwijze kiezen. Wij bevelen onze standaardverzending (pakket - BGG afleveren bij buren - met handtekening voor ontvangst) aan voor zendingen binnen Nederland. U bent natuurlijk vrij om een andere verzendwijze te kiezen. Hieronder treft u de door ons aangeboden mogelijkheden aan:
 

Verzendmogelijkheden - binnen Nederland

Op het bestelformulier kunt u de volgende opties kiezen:

Verzendmogelijkheden

 • Verzendoptie 1: Zending afleveren op huisadres - verzekerd, met handtekening voor ontvangst (staat standaard gekozen)
  Deze zending (indien dit een pakketzending betreft) wordt aangeboden op uw huisadres. Voor de ontvangst van het pakket dient een handtekening geplaatst te worden. Als de bestelling als briefpostzending is verstuurd, dan wordt het pakketje afgeleverd in uw brievenbus. U hoeft hiervoor niet aanwezig te zijn voor de aflevering. Bij afwezigheid, wordt het pakket afgeleverd een PostNL locatie bij u in de buurt. U ontvangt een afhaalbericht in uw brievenbus en u kunt het pakket daarna, binnen één week, afhalen op de aangegeven locatie.
   

 • Verzendoptie 2: Pakketzending - afleveren bij PostNL afhaallocatie
  U kunt uw pakket laten bezorgen bij een PostNL afhaallocatie. Wij kiezen standaard de locatie die dichtbij uw woonadres is gelegen. Als het het pakket liever op een andere afhaallocatie wilt laten bezorgen, dan kunt de gewenste afhaallocatie aan ons doorgeven in het vakje Opmerkingen op het bestelformulier. Zodra uw pakket is afgeleverd op de PostNL locatie, dan ontvangt u van PostNL bericht dat het pakket kan worden afgehaald
   

Standaard verzenden wij de pakketten met PostNL op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Raadpleeg de verzendtarieven in de tabel aan het eind van deze pagina.

 

Verzenden van uw bestelling - buiten Nederland

Op het bestelformulier kunt u de volgende opties kiezen:

Standaard Verzendmethode:

 • Verzendoptie 3: Pakketzending binnen de Europese Unie
   
 • Verzendoptie 4: Pakketzending buiten de Europese Unie

 

Toelichting:

Onze pakketten worden standaard verzonden via PostNL. Verzenddagen zijn over het algemeen dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, met uitzondering van feestdagen of bijzondere omstandigheden.

Kleine bestellingen worden door ons als briefpostzending met track- en tracecode verzonden. Lukt dit niet, dan sturen wij de bestelling als pakketzending met handtekening voor ontvangst. Indien u niet thuis bent, wordt het pakket afgeleverd bij de buren. U kunt de verzendstatus volgen met de track- en tracecode via internet.
 

*) Wij bieden de mogelijkheid om uw pakket te laten bezorgen bij een PostNL afhaallocatie. De afhaallocatie die wij kiezen, is de afhaallocatie die het meest dichtbij uw woonadres is gelegen. Indien u liever een andere afhaallocatie kiest (bijvoorbeeld in de buurt van uw werk), dan kunt u uw wensen aan ons doorgeven via het veld "Opmerkingen" op het bestelformulier. Wij zorgen er dan voor dat uw pakket daar wordt afgeleverd.

 
© Copyright - AnW Modeltreinen -
Powered by -
AnW Automatisering -