Verzendtarieven en Afhaalkorting

 Voor zendingen binnen Nederland, met een aankoopbedrag van 75 EURO of hoger, zijn de verzendkosten GRATIS. Voor alle andere zendingen hanteren wij de volgende verzendtarieven:

 

De verzendtarieven op een rijtje:
 

verzendoptie

Omschrijving

Verzendkosten

 

 

1

Pakket binnen Nederland tot 90 cm - BGG afleveren bij buren - met handtekening voor ontvangst

 € 6,95

1

Pakket XL binnen Nederland vanaf 90 cm - BGG afleveren bij buren - met handtekening voor ontvangst

 € 8,95

2

Pakket binnen Nederland tot 90 cm - afleveren bij POSTNL afhaallocatie *)

 € 6,95

2

Pakket XL binnen Nederland vanaf 90 cm - afleveren bij POSTNL afhaallocatie *)

 € 8,95

5

Brievenbuszending binnen Nederland met barcode - maximaal 2 kilogram

 € 3,95

6

Pakketzending binnen Europese Unie - met track- en tracecode

klik

8

Pakketzending buiten Europese Unie - met track- en tracecode

klik

*) Wij bieden de mogelijkheid om uw pakket te laten bezorgen bij een PostNL afhaallocatie. De afhaallocatie die wij kiezen, is de afhaallocatie die het meest dichtbij uw woonadres is gelegen. Indien u liever een andere afhaallocatie kiest (bijvoorbeeld in de buurt van uw werk), dan kunt u uw wensen aan ons doorgeven via het veld "Opmerkingen" op het bestelformulier. Wij zorgen er dan voor dat uw pakket daar wordt afgeleverd.

 

Afhaalkorting:
 

Als u uw bestelling liever komt afhalen op onze locatie in Medemblik, dan ontvangt u voor een afhaalbedrag van 75 EURO of hoger, 5 (vijf) EURO afhaalkorting. Deze korting wordt op de pro forma factuur in mindering gebracht. Als u heeft aangegeven (in het vakje "Opmerkingen" op het bestelformulier) dat u de bestelling liever bij afhalen van uw bestelling betaalt, dan wordt de korting in mindering gebracht op het moment van afrekenen van uw bestelling.

 
Opsparen van uw bestelling tot een bedrag van 75 EURO of hoger

Het is mogelijk om uw bestellingen op te laten sparen totdat het totale (afhaal)bedrag van uw aankopen 75 EURO of hoger bedraagt, om in aanmerking te komen voor een gratis verzending of afhaalkorting. De enige voorwaarde hiervoor is, dat u de artikelen, die wij voor u hebben klaarliggen en speciaal voor u zijn gereserveerd of besteld, vooraf betaalt. Wij sturen u daarvoor een pro forma factuur. U mag de bestelling daarna op een door u gekozen moment laten versturen, zodra het totaalbedrag 75 EURO of meer bedraagt.

 
Copyright - AnW Modeltreinen -
Powered by -
AnW Automatisering -