Openingstijden en Bereikbaarheid

Onze Openingstijden 2017

Dag ochtend middag 's avonds
Maandag gesloten gesloten gesloten
Dinsdag *) 13.30 - 16.00 uur gesloten
Woensdag 10.00 - 11.30 uur *) gesloten
Donderdag *) *) gesloten
Vrijdag *) 13.30 - 16.00 uur gesloten
Zaterdag gesloten gesloten gesloten
Zondag gesloten gesloten gesloten
 

*) De groen gemarkeerde dagdelen zijn uitsluitend gereserveerd voor afspraken Klik hier voor meer informatie !

 
Telefonische bereikbaarheid:

Wij zijn telefonisch het best bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag tussen 10.00 - 11.30 uur via telefoonnummer 0227-54 01 06.

Buiten deze tijden kan voorkomen dat wij niet in de gelegenheid zijn om de telefoon te beantwoorden, omdat wij bijvoorbeeld dagelijks veel pakketten moeten versturen (die eerst ingepakt moeten worden), en / of klanten aan het helpen zijn in de winkel. Als u ons telefonisch niet kunt bereiken, dan kunt u het beste een e-mail sturen met uw vragen of verzoek. Een e-mail wordt meestal eerder beantwoord dan de telefoon.

Op maandag, zaterdag en zondag en op feestdagen zijn wij telefonisch niet te bereiken.

 

Onze adresgegevens en routebeschrijving:

AnW Modeltreinen is gevestigd aan de Waterborg 1, 1671 NK Medemblik, onderin de winkel/bedrijfsruimte van het gebouw:

Routebeschijving:

Vanuit Hoorn:
U volgt de A7 tot afslag 11 Medemblik/Opperdoes/Lambertschaag. Daarna slaat u rechtsaf de N239 op richting Medemblik en volg deze naar de Westzeedijk. Vlak na het tankstation slaat u linksaf de N240 op. Daarna neemt u de eerste weg rechts (over het spoor) en rijdt u de Meerlaan op. Daarna slaat u bij de 3e weg rechtsaf de Kanaalstraat in en rijdt u door tot de flauwe bocht. Daar ziet u het gebouw op de afbeelding. U kunt uw auto (gratis) parkeren in de parkeervakken.

Vanuit Enkhuizen:
Via de N302 tot de stoplichten naar de Markerwaardweg. Sla hier rechtsaf af en volg de Markerwaardweg tot aan de afslag naar de N240. Sla rechtsaf richting Medemblik. Vlak na het tankstation slaat u linksaf de N240 op. Daarna neemt u de eerste weg rechts (over het spoor) en rijdt u de Meerlaan op. Daarna slaat u bij de 3e weg rechtsaf de Kanaalstraat in en rijdt u door tot de flauwe bocht. Daar ziet u het gebouw op de afbeelding. U kunt uw auto (gratis) parkeren in de parkeervakken.

Vanuit Alkmaar via Nwe Niedorp/Aartswoud:
N242 volgen en bij Oudkarspel rechtsaf en volg de N242. Neem oprit naar de N239 en ga rechts. Op de rotonde neemt u de 3e afslag naar de Oude Provinciale weg (N239) richting Medemblik en volg deze naar de Westzeedijk. Vlak na het tankstation slaat u linksaf de N240 op. Daarna neemt u de eerste weg rechts (over het spoor) en rijdt u de Meerlaan op. Daarna slaat u bij de 3e weg rechtsaf de Kanaalstraat in en rijdt u door tot de flauwe bocht. Daar ziet u het gebouw op de afbeelding. U kunt uw auto (gratis) parkeren in de parkeervakken.

Copyright - AnW Modeltreinen -
Powered by -
AnW Automatisering -