Maatregelen omtrent het Corona-virus

De maatregelen komen er in het kort op neer dat er, ter voorkoming van een verdere verspreiding van het virus, diverse maatregelen in acht moeten worden genomen. Deze maatregelen kunt u raadplegen op de website van de Rijksoverheid. Wat betekent dit voor u en ons ?

U wilt ons bezoeken:

Onze locatie is uitsluitend op afspraak te bezoeken, zoals u reeds van ons gewend bent.

Afhalen van bestellingen blijft wel mogelijk. U dient de artikelen vooraf besteld en (bij voorkeur) betaald te hebben, en op een afgesproken moment bij ons te komen afhalen. Pinnen (contactloos) is ook bij ons mogelijk, maar contante betaling niet meer !

Zomaar langskomen (dus zonder afspraak) is niet mogelijk.

Workshops passen helaas niet binnen de genomen maatregelen (we kunnen hierbij geen 1,5 meter afstand houden tussen elkaar). Zodra alles weer "veilig" is en code groen heeft, kunnen we weer Workshops af gaan spreken. Dit zullen we melden op onze website.

Daarnaast vragen wij u vriendelijk om uw medewerking en begrip. Als het niet strikt noodzakelijk is om bij ons langs te komen, dan willen we u vragen om dit niet te doen. In ieder geval totdat alles weer voorbij is. Wij kunnen uw bestelling ook versturen:

Versturen van uw bestelling:

Onze webshop is 24 uur per dag geopend, en geheel virusvrij (wij ook) ! Wij versturen dus graag uw bestellingen. We ontvangen regelmatig leveringen van alle leveranciers en fabrikanten, en versturen dagelijks. Hierin zijn gelukkig nog geen beperkingen aangebracht door de overheid. Om de verspreiding van het virus tegen te gaan, zullen wij als extra service de pakketten bij u thuis laten bezorgen, dus ze worden niet meer, bij afwezigheid afgegeven bij uw buren. Als u wilt dat wij het pakket bij iemand anders laten bezorgen, geef dit dan bij uw bestelling aan ons door. We zorgen dat het pakket daar wordt afgeleverd.

Wij versturen de pakketten tevens met handtekening voor ontvangst. U hoeft bij de aflevering van uw pakket echter geen handtekening te plaatsen (i.v.m. de 1,5 m afstand), maar de bezorger vraagt u om een geldig legitimatiebewijs en vraagt u om de laatste 3 tekens hiervan op te lezen. Deze noteert hij als bewijs van aflevering van uw pakket.

De pakketdiensten draaien op volle toeren. Dit betekent dat er soms vertragingen zijn in de bezorging aan ons, en de aflevering bij u. Hiervoor vragen wij uw begrip, want zij zijn momenteel onze meest belangrijke link met de buitenwereld ! Wees ze dan ook dankbaar, en bedank de bezorgers voor de goede diensten, ze hebben het verdiend !

We wensen u allen een goede gezondheid en Gods zegen toe in deze uitzonderlijke tijden !

Hartelijke groeten van Ad en Wilma


Copyright - AnW Modeltreinen -
Powered by -
AnW Automatisering -