Maatregelen omtrent het Corona-virus

De maatregelen komen er in het kort op neer dat er, ter voorkoming van een verdere verspreiding van het virus, diverse maatregelen in acht moeten worden genomen. Deze maatregelen kunt u raadplegen op de website van de Rijksoverheid. Wat betekent dit voor u en ons ?

U wilt ons bezoeken:

Onze locatie is uitsluitend op afspraak te bezoeken, zoals u reeds van ons gewend bent.

Afhalen van bestellingen is mogelijk. U dient de artikelen vooraf besteld en (bij voorkeur) betaald te hebben, en kunt u op een van te voren afgesproken moment bij ons komen afhalen. Pinnen (contactloos) is ook bij ons mogelijk (dit heeft onze voorkeur), maar indien u liever contant betaalt, dan graag met gepast geld. We hebben geen wisselgeld meer in huis !

Zomaar langskomen (dus zonder afspraak) blijft niet mogelijk.

Workshops passen helaas niet binnen de genomen maatregelen (we kunnen hierbij geen 1,5 meter afstand houden tussen elkaar).

Versturen van uw bestelling:

Onze webshop is 24 uur per dag geopend ! Wij versturen graag en met plezier uw bestellingen. We ontvangen regelmatig leveringen van alle leveranciers en fabrikanten, en versturen dagelijks. Hierin zijn gelukkig nog geen beperkingen aangebracht door de overheid. De pakketten worden bij u thuis aangeboden, en bij afwezigheid aangeboden bij één van uw buren. Als u dat niet wilt, geef dit dan aan ons door zodat wij het pakket uitsluitend op uw huisadres kunnen laten bezorgen.

Wij versturen de pakketten met handtekening voor ontvangst. U hoeft bij de aflevering van uw pakket echter geen handtekening te plaatsen (i.v.m. de 1,5 m afstand), maar de bezorger vraagt u om een geldig legitimatiebewijs en vraagt u om de laatste 3 tekens hiervan op te lezen. Deze noteert hij als bewijs van aflevering van uw pakket.

De pakketdiensten draaien op volle toeren. Dit betekent dat er soms vertragingen zijn in de bezorging aan ons, en de aflevering bij u. Hiervoor vragen wij uw begrip en bedank de bezorgers voor de goede diensten, zij doen hun uiterste best om de pakketten tijdig bij u te bezorgen !

We wensen u allen een goede gezondheid en Gods zegen toe in deze bijzondere tijden !

Hartelijke groeten van Ad en Wilma


© Copyright - AnW Modeltreinen -
Powered by -
AnW Automatisering -