Het AnW Bonus- en Sponsorpuntensysteem
Het AnW Bonuspuntensysteem:

Het AnW bonuspuntensysteem is een puntensysteem dat speciaal is ontwikkeld voor onze klanten. Hieronder leggen we uit hoe het werkt:

Bonuspunten kunt u sparen op bijna al uw aankopen via onze website, met uitzondering van de artikelen in de rubrieken "speciaal geprijsd", "aanbiedingen", op "AnWSpecials" en op inbouw-, ombouw- of reparatieopdrachten. 

En Euro is 1 Eurocent waard. Dus, als u een aankoop doet van 100,00 Euro, dan ontvangt u 100 bonuspunten en dit is dan 1,00 Euro waard. Het aantal gespaarde bonuspunten wordt altijd vermeld in de verzendbevestiging van uw bestelling en kunt u tevens terugvinden op de factuur die wij met uw bestelling meesturen.

Zodra het gespaarde bonuspuntensaldo 100 punten of meer bedraagt, wordt het totale saldo automatisch bij de eerstvolgende bestelling ingewisseld voor korting, dus in het bovengenoemde voorbeeld, wordt bij uw volgende bestelling 1,00 Euro korting in mindering gebracht op de factuur. Is het saldo lager dan 100 punten, dan spaart u nog even door totdat het saldo 100 of meer bedraagt.

Het bonuspuntensaldo is maximaal n jaar geldig na uw laatste aankoop, dus als u meer dan 1 jaar geen aankopen meer bij ons doet, dan vervallen de bonuspunten automatisch.

Het AnW Sponsorpuntensysteem:

Het AnW Sponsorpuntensysteem is een puntensysteem dat speciaal is ontwikkeld voor deelnemende Modelspoorclubs en -verenigingen. Hieronder leggen we uit wat het is en hoe het werkt:

Reeds vele jaren sponsoren wij een aantal Modelspoorclubs. Modelspoorclubs hebben altijd dringend behoefte aan sponsorgeld, omdat ze daar hun onkosten mee kunnen betalen. Wij willen deze clubs graag sponsoren, maar hebben natuurlijk ook maar een beperkt budget tot onze beschikking. Echter, hoe meer wij verkopen, des te meer ruimte komt er voor sponsoring. Wij hebben hier een flexibel systeem voor bedacht, in de vorm van het AnW Sponsorpuntensysteem en dit werkt als volgt:

Op het bestelformulier treft u de deelnemende modelspoorclubs aan. Als u, als lid van deze club, of als u deze club wat extra sponsorgeld gunt, dan kunt de club van uw keuze aanvinken. De bonuspunten die u met uw aankoop krijgt van ons, worden dan tevens ook op het account van de door u gekozen club geboekt. Dus, als u 100,00 Euro aankoopt en daarmee 100 bonuspunten van ons krijgt, dan krijgt ook de club van uw keuze deze 100 punten. Wij houden de toegekende punten voor de clubs bij, en keren dit op een bepaald moment aan de club uit in de vorm van een extra sponsorbijdrage (bij het bedrag dat wij tch al aan sponsoring betalen).

Op deze manier willen we u de mogelijk bieden om ons de club van uw keuze te helpen met een extra bijdrage !

De deelnemende clubs zijn:
- Alkmaarse Module Groep "Het Waeghspoor" (AMG)

- De Westfriese Modelspoor Club (WMC)
- De Helderse Modelspoor Club (HMC)

U kunt op de naam van de club klikken om naar hun website te gaan.

U hoeft uiteraard geen lid te zijn van de club die u kiest, maar als u de club een extraatje gunt, kies dan n van de deelnemende clubs. Als u geen club kiest, dan worden ook geen sponsorpunten toegekend. Dit heeft geen enkel effect op uw eigen, persoonlijke bonuspunten.

 
Copyright - AnW Modeltreinen -
Powered by -
AnW Automatisering -