Bedrijfsinformatie

Wie zijn wij?

Wij zijn Ad en Wilma Harrewijn en samen zijn wij eigenaar van en werkzaam binnen AnW Modeltreinen.

Ons verkoopproces verloopt voornamelijk via internet, dat wil zeggen: de bestellingen komen via onze webshop binnen, afhankelijk van de keuze van de klant, wordt de bestelling afgehaald tijdens de openingstijden, of wordt de bestelling opgestuurd.

Wij hanteren lage verzendkosten, zodat het laten opsturen van de bestelling zeer aantrekkelijk is.

Ad heeft veel technische kennis (Ing. elektrotechniek) en ervaring en is daardoor in staat om technische vragen te beantwoorden en ingewikkelde problemen op te lossen. Met Ad regelt u o.a. ook de inbouw of ombouw van uw loc. Wij laten de inbouw of ombouw meestal uitvoeren door n van onze inbouwspecialisten. In sommige gevallen verzorgen wij de inbouw of ombouw zelf. Dit is afhankelijk van de beschikbare tijd. Als u onze winkel bezoekt, dan is het Ad die u te woord staat en helpt.

Wilma handelt de bestellingen af, die via de webshop bij ons worden geplaatst. Zij stuurt de statusoverzichten, proforma facturen en overige meldingen omtrent uw bestelling via e-mail toe. Wilma regelt ook de bestellingen bij fabrikanten en importeurs en zorgt er op die manier voor dat uw bestelling zo snel mogelijk compleet is. Zodra de bestelling compleet is en de betaling is binnen, zorgt zij voor de veilige verzending van uw bestelde en betaalde eigendommen.

Als u ons belt, dan is het meestal Wilma die de telefoon aanneemt (mits zij het niet te druk heeft met het inpakken van de pakketten). Wij zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag, 's morgens tussen 10.00 en 12.00 uur. Als de telefoon niet kan worden beantwoord, dan kunt u een bericht inspreken of u kunt ons een e-mail sturen met uw vragen.

Samen werken wij aan de website en proberen deze zo actueel mogelijk te houden. Dit is sterk afhankelijk van de informatie die beschikbaar wordt gesteld door de fabrikanten en/of importeurs, maar we doen ons best !

AnW Modeltreinen is onderdeel van AnW Automatisering. Omdat wij beiden ook modelspoor hobbyisten waren (en natuurlijk nog steeds zijn) is door onze ervaringen in deze wereld het idee ontstaan om een geheel nieuw concept te starten. Dit concept wordt inmiddels door vele fabrikanten ondersteund en daardoor hebben we in de loop der tijd een breed assortiment weten op te bouwen. Vanwege het enorme aanbod van iedere fabrikant is het helaas niet mogelijk om het complete aanbod in voorraad te hebben. We hebben er dan ook voor gekozen om de meest populaire artikelen (rails- en toebehoren, scenery artikelen, decoders e.d.) ruim in voorraad te nemen en voor de overige artikelen te kiezen wat op dat moment het meest aanspreekt.

Ons streven is, en zal altijd blijven, een 100% tevreden klant. Dat betekent niet dat we iedereen altijd van dienst kunnen zijn, maar dat zullen we dan ook melden zodat u niet onnodig lang op een antwoord of artikelen zit te wachten. Daarnaast is het zo dat sommige klanten het onmogelijke willen en, ondanks het feit dat wij ons uiterste best zullen doen om een klant te helpen, hebben wij grenzen en kunnen niet aan alle wensen voldoen.

Bezoeken

U kunt onze winkel bezoeken om artikelen te kopen f voor informatie en advies. Als u artikelen wilt kopen, dan kunt u tijdens de algemene openingstijden langskomen. Voor informatie en advies hebben wij speciale dagdelen gereserveerd. Voor een bezoek op n van deze dagdelen dient u een afspraak te maken.

Voor een actueel overzicht van onze openingstijden kunt u op deze regel klikken

Bedrijfsgegevens:

AnW Modeltreinen
Waterborg 1
1671 NK Medemblik

telefoon: (0227) 54 01 06
KvK nummer: 23060317
BTW nummer: NL8102.27.745.B01

Copyright -  AnW Modeltreinen -
Powered by -
AnW Automatisering -