Startpagina Bedrijfsinformatie Voorwaarden Openingstijden
  Nieuwsbrief Zoekpagina
Merken Winkelwagen Contactformulier Aanpassingen website

Informatie Afsprakensysteem

Hulp en Ondersteuning

De afgelopen jaren is de modelspoor wereld veel complexer geworden door de intrede van digitale en elektronische componenten en systemen. Voor sommige artikelen die u heeft aangekocht, zou wat extra uitleg, of hulp bij het gebruik of aansluiten daarvan, welkom zijn.

Wij bieden deze hulp en ondersteuning aan en hebben hiervoor onze openingstijden aangepast en speciale tijden voor gereserveerd. Het is natuurlijk erg vervelend om de hulp en ondersteuning te geven tijdens de reguliere openingstijden waarin andere klanten kunnen komen om artikelen te kopen.

Wij kunnen hulp en ondersteuning bieden voor de volgende onderwerpen:

  • Uitleg over de digitale en elektronische componenten die u bij ons heeft aangeschaft.
  • Uitleg over de verschillende centrales, zoals de ECoS van ESU, de Intellibox van Uhlenbrock, Z21 systeem van Roco/Fleischmann, DR5000 van DigiKeijs en het Piko digitale systeem.
  • Hulp en advies bij aankoop van diverse systemen.
  • Hulp bij inbouw van decoders.
  • Hulp bij de implementatie van de systemen en componenten op uw modelbaan.
  • Workshop op verzoek over bovengenoemde onderwerpen, voor maximaal twee personen gelijktijdig.
  • Software update (eerste jaar is gratis als het apparaat bij ons is aangeschaft)

De hulp en ondersteuning is geen gratis dienst. Er zijn geen vaste tarieven omdat de onderwerpen zeer divers zijn, maar de tarieven zijn zeer redelijk.


Ophalen van bestelde artikelen

Als u artikelen via onze website heeft besteld, die u in de winkel wilt komen afhalen, dan kunt u dit doen tijdens de openingstijden die daarvoor bestemd zijn.

Heeft u echter geen mogelijkheid om onze winkel tijdens deze tijden te bezoeken, dan is het natuurlijk altijd mogelijk om van te voren een afspraak te maken, voor een ander dagdeel of tijdstip. Hierbij gaan we er dan vanuit dat u alleen de bestelling komt ophalen (en eventueel betalen, als u dit al niet vooraf heeft gedaan).

Mocht u echter ook een beroep willen doen op onze hulp en ondersteuning, dan verzoeken wij u vriendelijk om dit ook van te voren te melden zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de juiste persoon hiervoor aanwezig is in de winkel.


Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen op telefoonnummer 0227 - 54 01 06 (bereikbaar op dinsdag t/m vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur) of via het contactformulier. Om een afspraak voor u in te plannen tijdens de nog beschikbare tijdstippen, kunt u het beste op dit formulier meerdere momenten aangeven waarop u beschikbaar bent.

Zodra u van ons een bevestiging heeft ontvangen van de datum en het tijdstip, ligt de afspraak voor u vast.